Hírek

Puraset a Planeten

Tartalom

2023. szeptember utolsó hetében a Hungexpo-n kerül megrendezésre a Planet Budapest: Közép-Európa egyedülálló fenntarthatósági rendezvénye, amely a társadalom és a gazdaság széles rétegeit szólítja meg és hívja fel a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára, valamint a klímaváltozás hatásaira.

A Planet Budapest 2023 három tematikus eseményláb köré épül, melyből kiemelkedik a Fenntarthatósági kiállítás.

A fenntarthatósággal és zöld innovációval foglalkozó expón a környezettudatos célok megvalósításában élenjáró, konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői kapnak bemutatkozási lehetőséget üzleti partnereik és a nagyközönség előtt 2023. szeptember 27-október 1. között.

A Puraset a 3a standon várja látogatóit. Megjelenésünk fókuszában zöld átállást támogató vízipari megoldásaink állnak, számos újdonsággal, szakmai programmal várjuk látogatóinkat a Hungexpo A pavilonjában. A részvétel ingyenes.

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítés Rinyaújlakon

Képgaléria

Arzénmentesítés Rinyaújlakon
puraset_graf_kez_1.png

Intro

Társaságunk a Rinyaújlaki óvodában – a falikúthoz illesztve – szerelte fel PuraWell arzénmentesítő berendezését.

Tulajdonságok

  • Alcím

Szupravezető kötések a CERN-ben

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben
szupra_kotes_005.jpg

Intro

Legutóbbi kutatásunk a CERN számára egy olyan technológia kidolgozása volt, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony hőmérsékletű szupravezető kábelek kötései is szupravezető állapotúak legyenek, azaz ne essen rajtuk a feszültség.

Tulajdonságok

  • Alcím